Gecon

Testimonials

'Wij zijn in contact gekomen met Gecon, dit nadat wij op een zeer korte periode te maken hadden met 2 arbeidsongevallen. Gecon heeft ons in dit administratieve, intensieve proces begeleid en geholpen waar nodig. Met behulp van hun professionele begeleiding, het bezorgen van de nodige materialen en informatie werden wij doorheen deze moeilijke periode geloodst... Hierbovenop is het zeer handig dat zij ons kunnen voorzien van de verplichte materialen (zoals EHBO-koffers, brandblusapparaten...), handig is dat zij de nodige attesten en keuringsbewijzen rechtstreeks archiveren.'

Tjörven Ooms - Econstruct

Elke werkgever heeft een verplichte aansluiting als het op arbeidspreventie en welzijn op het werk aankomt. Het was mij al snel duidelijk dat ik hier professionele ondersteuning nodig had om veilig en gestructureerd te kunnen groeien. Met de komst van Gecon heb ik openbare aanbestedingen kunnen binnen halen, juist doordat alle wettelijke keuringen, documentatie etc. in orde werd gemaakt en continue wordt geupdate op maat van mijn paritair comité. Gecon weet van waar de wind komt op maat van de klant. Deze documentatie heb ik ten allen tijde beschikbaar zowel digitaal als op papier. In de preventie voel ik mij als werkgever niet alleen geruster, echter de kern is dat je weet dat je professionele ondersteuning kan bieden aan de werknemer wat ten goede komt t.o.v. de kwaliteit naar de klanten. Voor mij helpt Gecon in het streven naar het collectieve doel.

Kim Bogaerts - Schoonmaak Kempen

Bij Gecon moet je zijn als je gerust wil zijn dat alles over veiligheid in uw onderneming op rolletjes loopt. Wim is gedreven in zijn vak en geeft oprecht advies in alles wat we nodig hadden. Bij Gecon kan je altijd terecht, ook na het afsluiten van een contract.

Nick - Steel Dreams

AA IJzerland is sinds eind 2017 de samenwerking met Gecon aangegaan. De eerste ontmoeting was zeer aangenaam en eerder informeel wat perfect aansluit bij onze bedrijfsfilosofie. In eerste instantie werd onze uitgebreide organisatiestructuur omtrent veiligheid en milieu onder de loop genomen. Gecon heeft zich succesvol ingezet om deze structuur beknopter en overzichtelijk te maken. Na een eerste rondgang door het bedrijf hebben we het auditverslag ontvangen waarin we een mooie opsomming kregen van de relevantie actiepunten. Samen met het Jaaractieplan dat voor ons werd opgemaakt, vormt dit een mooie basis om de nodige stappen te ondernemen naar een veiligere werkomgeving. Daarnaast zal Gecon AA IJzerland bijstaan in het opvolgen en uitvoeren van de nodige keuringen en attesten waarin Gecon, in tegenstelling tot andere partijen, zelf het initiatief zal nemen om dit vlot te laten verlopen zodat steeds alles tijdig in orde is.

Christophe Goor - AA IJzerland cvba

Voor Kinderdagverblijf Rainbows zijn we heel tevreden over de samenwerking met Gecon. We hoorden van uw bedrijf op de Kinderopvangbeurs in Antwerpen. De opstart verliep heel vlot en als kinderopvang is veiligheid bij ons prioriteit. Wim komt regelmatig langs om ook een brandoefening te houden in ons kinderdagverblijf en maakt hier een verslag van. Voor alle wetgeving voor personeel in loondienst zijn we nu in orde en voor de inspecties van Mensura. Gecon houdt alle veranderingen in de wetgeving bij en houdt ons kinderdagverblijf up to date. De samenwerking verloopt zeer vlot en ook als er iets gerepareerd moet worden stuurt Gecon de juiste vakmensen en voor alle controles voor de brandweer zijn we altijd in orde. Dit is zeer belangrijk voor ons en onze kinderen. Bedankt Wim!

Louis & Rianne - Kinderdagverblijf Rainbows vzw

De eerste contacten verliepen zeer goed aangezien onze “uitdagingen” omgezet werden naar oplossingen. De opstart ging zeer vlotjes omdat er duidelijke afspraken werden gemaakt welke documenten wij als klant moesten aanleveren en daarna werd dit omgetoverd naar een volledig dossier. We weten nu zeker dat we ons geen zorgen moeten maken op het gebied van preventie en arbeidsveiligheid. Het is in goed handen via onze partner Gecon. Als we een vraag hebben krijgen we meteen antwoord en worden we ook meteen verder geholpen wat ik enorm apprecieer. Kortweg; Gecon is een correcte en gestructureerde partner om mee samen te werken!

Stijn Dirken - SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw Bvba

In mei 2017 zijn we in zee gegaan met Gecon, dit ingevolge de stopzetting van de samenwerking met een ander bedrijf voor gelijkaardige dienstverlening. Het verschil met Gecon werd ons ook al meteen duidelijk bij het eerste contact. Degelijk onderbouwde structuur van hun werkmethode ; overzichtelijk kostenplan en in tegenstelling tot het vorig bedrijf, geen overbodige kosten voor onnodige keuringen e.d., maar een duidelijk stappenplan en informatie waar nodig om te voldoen aan de wettelijke reglementeringen ter zake. Gecon biedt de nodige tools en bijstand voor alle verplichtingen inzake arbeidsveiligheid, in de ruime zin van het woord, en is een onmisbare partner voor elk KMO bedrijf.

Jules Fierens - Zaakvoerder DIOP bvba

,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x